Den populära videosloten hos Betsson är Lucky Angler från Net Entertainment. Idag kan du testa spelet och gratis vinna bonuspengar eftersom Betsson delar ut freespin till alla spelare.

10 Freespin

Alla spelare som gjort minst en insättning de senaste 60 dagarna har 10 freespin laddade på videosloten Lucky Angler. Det är bara att starta spelet så kommer de första 10 spinnen att vara gratis. Gällande bonuskrav på eventuella vinster gäller.

Ytterligare 20 Freespin

De som tycker om spelet har möjlighet att tjäna 20 extra freespin på ett mycket enkelt sätt. Det enda som krävs är en insättning på minst 200 kronor och 20 freespin aktiveras automatiskt på spelarens konto på måndag.

Happy Angler

Happy Angler utspelar sig i kallaste vintern när isen har frusit sig riktigt tjock på sjöarna och pimpelentusiasterna har kommit ut på dem och borrat hål för starta vinterfisket.

De specialfunktioner som spelet har är Sticky Wild, Freespin och inte minst den mycket populära ”Win both ways”, något som bland annat känns igen från Starburst.

Sticky-Wild symbolen har en något annorlunda funktion mot Sticky-Wild som presenterats i tidigare videoslotspel från Net Entertainment. Denna symbol aktiveras endast om wildsymbolen är den sista symbolen i en vinstgivande kombination istället för att alltid vara aktiverad som i många andra spel.

Dessutom ges inte något extra freespin utan wildsymbolen blir låst på sin plats och sitter kvar där om spelaren väljer att betala för ännu ett spin. En stor fördel är att en wildsymbolen automatiskt blir låst på tredje hjulet, på andra raden, under freespin. Den sitter sedan kvar där under hela freespinomgången vilket underlättar betydligt för vinster.

30 freespins på Lucky Angler