Jackpotten på Mega Fortune närmar sig med snabba steg 80 miljoner och självklart vill Betsson hjälpa sina spelare att dra hem den enorma vinsten. Detta gör de genom att dela ut 10 freespin varje dag tills den dagen någon vunnit jackpotten.

Få 10 Freespin varje dag

För att få 10 freespin på Mega Fortune behöver du bara spela 20 rundor med en minsta insats på 0,25Euro per spin under en dag. Då kommer automatiskt 10 freespin att aktiveras dagen efter klockan 12.00.

Vinn på Spinn

För att öka spänningen ytterligare har Betsson en tävling på Mega Fortune. De fem spelare som spelar flest spin på videosloten mellan 18 och 22 får dela på en prispott på 1000Euro med 500Euro till vinaren.

1:a pris 500Euro
2:a pris 250Euro
3:e pris 150Euro
4:e pris 75Euor
5:e pris 25Euro

Eventuella vinster från freespin måste omsättas 35 gånger inom 5 dagar för att inte försvinna från spelarens konto. Vinster från tävlingen räknas som bonus och måste även de omsättas 35 gånger inom fem dagar.

Jackpotten

Jackpotten på Mega Fortune är snart uppe i 80 miljoner och om inte någon spelare tar hem vinsten snart kan det mycket väl bli ett nytt världsrekord i världens största onlinevinst. Det är redan MegaFortune som har den titeln sedan förra året då en jackpott på 92 miljoner delades ut men kanske tas ett nytt rekord inom någon vecka.

Få extrachanser på Jackpotten med free spins