Valhalla väntar i det nya Odin: Protector of Realms från Play’n GO, en action-packad 5-hjuls fullproppad med bonusar. Genom att fylla upp bonusmätaren kan du släppa lös gudarnas kraft för vinster upp mot 5,000x insatsen!

Kan blixten slå ner en gång, två gånger – till och med fyra? Spela Thunderstruck Wild Lightning, den efterlängtade uppföljaren till Thunderstruck II från Microgaming! Denna gång har utvecklaren tagit allt vi älskade med originalet och lagt till jackpottar, multiplier och fyra olika freespin-lägen.

Taco time

Helgen är äntligen här, så medan du fräser ihop texmex-färsen och värmer upp tortillabröden – låt Taco Brothers hos casinoautomaten.se ta med dig hela vägen till Mexiko!

Med lite hjälp från bröderna Paso, Pepe, Pico och ett gäng kryddstarka funktioner kan du ge tacos tillbaka till byborna i Santa Maria och tjäna ihop en extra slant till fredagskvällen med en vacker señorita.

Inte hett nog om öronen? Skruva upp mariachin i Spinata Grande där 243 vinstvägar och freespins med Mega Wilds kan få hjulen att explodera i ett sprudlande moln av konfetti och vinster!

Pirates Plenty

Pirates Plenty Megaways

Du har väl inte missat Pirates Plenty Megaways?

Red Tigers sjörövarslot är en av våra spelares absoluta favoriter, vilket inte är svårt att förstå då spelet bjuder på en skattkista av bonusar som tre olika wildsymboler, freespins med progressiv vinstmultiplier och 200 704 vinstvägar att låsa upp.

Detta kan i sin tur leda till riktigt stora vinster, vilket det gjort för två av våra spelare som under sommaren kammat hem hela 303 405 kr och 253 870 kr på spelet!

Spana in vår spelguide för att läsa mer, eller klicka nedan för att lossa ankar och bege dig ut på skattjakten redan idag.

Lycka till!

Blixtrande heta slots