Ibland måste man göra en mindre insättning för att kunna ta del av free spins. Andra gånger är det bara att logga in och hämta gratissnurren. Idag har alla medlemmar på Casumo Casino möjlighet att få 10 free spinshelt utan motprestation. Det är bara att logga in på ditt spelkonto, klicka på ditt användarnamn och sedan klicka på värdesaken. Så fort du har gjort det kommer Jack and the Beanstalk att öppnas och du kan klicka igång dina free spins.

Värdesaken för dina 10 free spins försvinner kl. 23:59 imorgon tisdag, så det gäller att du inte är för långsam! Som vanligt gäller att eventuella vinster från free spins är bonuspengar. Du måste spela igenom vinsterna 30 gånger innan du kan göra ett uttag.

Jack and the Beanstalk

Jack and the Beanstalk är en trevlig videoslot som bygger löst på sagan om Jack och bönstjälken. Spelet har mängder av specialfunktioner som kan ge ordentligt klirr i kassan. Funktionen ”walking wilds” ger minst ett extra spin och alla vinster multipliceras med 3x. Free spins-läget har tre olika nivåer, var och en med större vinstchanser, som du låser upp genom att samla nycklar. Med Jack and the Beanstalk får du helt enkelt mycket action i varje snurr!

10 spins gratis på Jack and the Beanstalk