Net Entertainment har släppt en videoslot i svenska casinon som heter Evolution. Hos Betsafe går det att hämta 5 freespin på spelet fram till midnatt den 26:e oktober. (Unibet erbjuder också 5 freespin på denna spännande slot.)

De som vill testa Evolution hos Betsafe behöver bara logga in på sitt konto och starta spelet så kommer fem freespin aktiveras. Vinsten räknas som bonus och måste omsättas 35 gånger innan uttag går att göra. Detta måste ske inom 3 dagar.

Unibet ger dig 5 gratissnurr på Evolution

Även hos Unibet är det 5 freespin som delas ut till alla som loggar in och öppnar spelet. Det som skiljer sig åt är omsättningskravet som är något bättre. Hos dem måste vinsten omsättas 25 gånger inom 30 dagar.

Unibet ger dig nu chans att prova på slotmaskinen Evolution HELT GRATIS.

Allt du behöver göra är att gå till Unibet och öppna slotten Evolution så ligger där 5 gratissnurr och väntar på dig. Erbjudandet gäller från klockan 13:00 CET tisdagen den 25 september till klockan 23:59 CEN onsdagen den 26 oktober.

Evolution har 5 hjul och 25 vinstlinjer, och här finns både spridningssymboler, vilda symboler och möjlighet att erhålla gratissnurr. Håll ögonen öppna under gratissnurren för där finns möjlighet att få hjälp av den banbrytande evolutionsfunktionen.

Som om inte utdelning av gratissnurr vore nog har Unibet även beslutat sig för att lägga €5 000 i vinstpotten för en Evolution-turnering som kommer att köras första veckan i oktober. Klicka dig vidare till Unibet för att få veta mer.

Evolution har som namnet antyder evolutionen som tema och utspelar sig i en färgstark värld där olika livsformer gradvis utvecklas under tidens gång och därför är symboler inte oväntat amöbor och andra outvecklade encelliga varelser. Men evolutionen bygger på att varelserna utvecklas till allt mer intelligenta djur och detta sker även i spelets specialfunktion som kallas ”Evolution”. . Kommer de att hinna nå upp på land eller sätter meteoren stopp för det? Om spelaren vinner en radvinst under freespin förvandlas symbolerna i raden till en varelse ett steg upp i utvecklingsstegen. Detsamma gäller alla liknande symboler som syns på skärmen trots att de inte är med i radvinsten. Ju högre utvecklade symboler som ger radvinst desto högre vinst får spelaren.

Spelets högsta vinst på 220 000 kr delas ut när utvecklingen av de bäst betalda symbolerna har gått i 5 steg. Förutom funktionen ”Evolution” har spelet klassiska funktionen Wild och Scatter/Freespin.

Freespin på Evolution