Varje dag finns 10.000 freespin laddade på ett utvalt spel. Dessa aktiveras någon gång mellan 18-21 och är sedan aktiverade i 30minuter. De 100 första spelarna som öppnar spelet under den tiden får vardera 100spin.

Eftersom denna kampanj pågår i 18 dagar kan en spelaren sammanlagt få 1700 freespin! Kampanjen pågår fram till och med 7 oktober.

Dagens spel – Boom Brothers

Under fredagen är det Boom Brothers som står i fokus för freespin i casinot. Logga in på kontot och starta spelet mellan 18-21. Någon gång under den tiden kommer dagens freespin släppas.

I Boom Brothers får spelaren följa några bröder i deras jakt på guld och diamanter i underjorden. De två funktioner som är speciellt för detta spel är hur bonusspelet aktiveras samt ”Andra chansen”.

Bonusspelet aktiveras om tre rälsbitar syns på de tre första hjulen. Dessa hjul kopplas då ihop av rälsen och det fjärde och femte hjulen snurrar igen. Om inte fler rälssymboler visas delas en vinst ut som är dubbla insatsen. Skulle ytterligare räls dyka upp delas tre gånger insatsen ut i vinst och om räls syns på både fjärde och femte hjulet startar bonusspelet. I bonusspelet får spelaren välja på olika gruvvagnar som kan innehålla bonusvinster eller multiplikatorer.

Andra chansen kan starta när som helst efter ett spin som inte gett någon utdelning. Tre av bröderna i Boom Brothers tar sig då in i spelet och förvandlas till symboler på hjulen. På detta sätt kan spelaren få radvinster även under ett spin som inte gett en enda krona i utbetalning.

10 000 Freespin i potten varje dag!