Maria Casino har precis lagt till videoautomaten The Finer Reels of Life i sitt utbud. Denna automat är en mycket välgjord historia, både vad gäller grafik/ljud, tema och spelidé. I Finer Reels of Life är superlyxen i centrum och superlyx är också vad du kan ha råd med om du kammar hem storvinsterna på denna videoslot. Symbolerna är i form av diamanter, choklad, champagneglas och mycket mer.

The Finer Reels of Life har en hel mängd specialfunktioner, men den som står ut är free spins-funktionen, som finns i fyra nivåer, där varje ny nivå är mer förmånlig än den tidigare. När du aktiverar free spins-läget den femtonde gången spelar du till exempel ”Champagne & Diamonds”-läget, genom vilket du får 25 free spins med funktionen Rolling Reels och en multiplikator på upp till 5x.

Om du spelar på Finer Reels of Life i helgen kan du få upp till 75 free spins på Mega Fortune, även det en videoslot med ett lyxtema. Erbjudandet går ut kl. 23:59 på söndag (15 september) så du har gott om tid att spela under helgen.

  • Omsätt 200 kr på Finer Reels of Life – få 10 free spins på Mega Fortune
  • Omsätt 500 kr – få 30 free spins
  • Omsätt 1000 kr – få 75 free spins
Vinn upp till 75 free spins