Press "Enter" to skip to content

Nya chanser att vinna free spins varje vecka

Betsafe har varje vecka 100 free spins i potten som delas mellan tio spelare. Detta erbjudande är inget som Betsafe annonserar ut med stora rubriker, utan du måste gå till Betsafes blogg och leta efter veckans inlägg.

Det enda du behöver göra för att ha chans att norpa åt dig några free spins är att gissa vilken videoslot som Betsafe har valt ut för veckan. Du skriver in din gissning i kommentarsfältet till blogginlägget. För att göra det ännu enklare för dig har du normalt sju alternativ att välja mellan. Sista chansen att gissa är kl. 09:00 varje måndag. Gratissnurren lottas sedan ut under eftermiddagen på måndagen. Enklare än så kan det inte bli att ha chans att spela gratis på en populär videoslot. Eller jo, det kan faktiskt bli enklare. Du kan göra en gissning per dag, vilket självklart gör att du kan gå igenom hela listan av videoslots för att öka dina vinstchanser.

Den här veckan är gratissnurren gömda i någon av följande videoslots:

  • Frankenstein
  • Fruit Case
  • Elements
  • Kings of Chicago
  • Zombies
  • Subtopia
  • Gonzo’s Quest

Betsafe lanserar sloten Wild Blood

Vampyrtrenden håller verkligen i sig. Att mänskliga blodsugare kan vara ett så populärt fenomen? För dig som gillar det ockulta och spännande historier om vampyrer finns flera slots att välja mellan, såsom till exempel Blood Suckers och Immortal Romance. Nu har du ytterligare en videoslot att sätta tänderna i. Det handlar om Wild Blood från spelutvecklaren Play’n GO. Du hittar denna videoslot bland annat hos Betsafe.

Spins spins spins

Wild Blood bjuder på flera nyskapande funktioner, bland annat sticky vilda symboler som ger respins. När huvudkaraktären i spelet visar sig på det mittersta hjulet kan du se fram emot att få mängder av extra snurr och dessutom se dina vinster multipliceras med upp till faktor 5x. Wild Blood har även ett spännande bonusspel som ger myntvinster och ännu fler free spins, ”vanliga” vilda symboler samt spridda symboler som ger kontantvinster.

Grafiken är klart godkänd. Tillsammans med de läckra ljudeffekterna skapas en mystisk atmosfär. Med en utmärkt teoretisk återbetalning och frekventa vinster kan du se fram emot en rolig och spännande stund framför datorn.