Press "Enter" to skip to content

Vinn lyxig vinterresa till Lappland hos Betspin!

Betspin Casino har påbörjat sitt Juläventyr: Hitta de borttappade tomtenissarna och ha chansen att vinna en lyxig vinterresa till Lappland värd €3,500! Du kommer även kunna samla på dig upp till 350 Free Spins under tävlingen.

Förstapris i tävlingen är alltså värd €3,500 som inkluderar €1,600 för flygresan fram och tillbaka till Kittilä, Finland. Du får dessutom €1,400 för tre nätter på ett lyxigt igloo-hotell, €200 för en safari och €300 att spendera under tiden du är på plats.

Vill du ha free spins? Gå in till ComeOn.

Ditt uppdrag är att hitta de borttappade tomtenissarna och se till att de kommer tillbaka till jultomten innan det är dags för honom att dela ut julklapparna. Dina uppdrag går ut på att samla på dig poäng i dagens spel. Ju mer du satsar desto mer poäng kommer du att få. Du kommer få ett uppdrag varje dag och varje tomtenisse du hittar kommer belöna dig med free spins och ta dig vidare till nästa nivå.

Du kommer kunna genomföra uppdrag varje dag när du vill fram till den 24e december. För att kvalificera dig till dragningen för lyxresan till Lappland måste du ha genomfört alla 15 nivåerna.

Ditt första uppdrag är att samla på dig 100 poäng genom att spela Microgaming’s slot Mega Moolah – Du får 1 poäng för varje €1 spelad. När du fixat uppdraget kommer du få free spins på spelet Lights från Net Entertainment.

free spins utan en insättning.

Be First to Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *